Благодарение на серия MULTI можете да комуникирате без никакви проблеми, дори с изключена каска още преди да инсталирате комуникационната система N-Com.

Прост и лесен за инсталиране, комплектът MULTI се адаптира към различни модели на слушалки, можете да бъде придвижван от една каска в друга, лесен за експлоатация. Има възможност за комуникиране между пътника и Вас, както и с други мотоциклети, посредством кабел или чрез Bluetooth. Можете да използвате мобилния си телефон да слушате музика или да се свържете към спътника на навигационната пътека и да получавате информация.

Всички те са подкрепени от качеството на N-Com! Множество характеристики, комфорт, надеждност и безопасност по време на шофиране, отлично аудио изпълнение, както и широка гама от аксесоари, които позволяват комуникация в най-добрите условия и във всяка ситуация.

Безопасност преди всичко ! Nolan и GREX каските са тествани, по отношение на съвместимостта с MULTI комплекта, която на свой ред е одобрена и в съответствие с изискванията за инсталиране на система за комуникация по Регламент 22-05 ECE.

 
 
Посетете сайтовете в нашата група: