Проектираните комплекти от N-Com за тази линия са изключително добре интегрирани в каската. Ефективно запазват нивото на комфорт и осигуряват отлично качество на звука. Благодарение на технологията Bluetooth, можете да говорите с вашия пътнически или мобилен телефон, да слушате музика на MP3 плейър или да получавате информация от спътниковата навигация.

N-Com задоволят и най-взискателните мотоциклетисти, чрез широката си гама от аксесоари. Благодарение на своята кабелна връзка към различни аудио устройства, комплектът X-Серия е много добър избор по време на пътуване.

Искате ли да промените вашата каска? X-Серията продукти са пригодени спрямо вашите нужди! Посредством функцията за предварителна настройка на каски X-Lite, комплектите от X-Серията могат да бъдат преместени на други модели слушалки. Можете също така да се свържете с всеки един от другите комплекти N-Com, X-Серията и MULTI, чрез интерком.

Безопасност преди всичко! Всички X-lite каски са тествани предварително и определени за X-Серията, която на свой ред е одобрена и в съответствие с изискванията за инсталиране на система за комуникация по Регламент 22-05 ECE.

 
 
Посетете сайтовете в нашата група: