Каски и шлемове

Големите марки са родени от големи страсти. Nolan® винаги е означавала "страст на две колела". Историята на Nolan® започва през 1972 г., когато Ландер Ночи, предприемач в сектора на мотоциклетни и автомобилни аксесоари, решава да произвежда мотоциклетни каски, които биха могли да са по-леки и по-достъпни, отколкото тези на пазара в момента.

Всички етапи на производствения цикъл се управляват в рамките на компанията: от получаването на суровините до тестване на продуктите и опаковането им. Така се гарантира постоянното развитие на производствената технология, заедно с най-високи стандарти в обслужването на клиентите.

Безопасност: на първо място целта вдъхновява всеки един продукт от Nolan Group. Тази концепция се поставя пред всички други, независимо дали те са естетически, технически и икономически.Вътрешна лаборатория, призната и сертифицирана от италианското Министерство на транспорта гарантира, че регулаторната проверка на съответствието се извършва максимално прецизно. Така ние сме убедени, че предлагаме продукт – качествен и безопасен, подходящ за вашата езда.

 
Посетете сайтовете в нашата група: