Jet

  N21Visior
N21Visior
N21Visior N21Visior N21Visior N21Visior

Благодарение на специално разработения широк и дълбок визьор, новият N21 осигурява отлична защита на мотоциклетиста, без това да ограничава неговата видимост. Тази каска е перфектна както за натоварения градски трафик, така и за извънградско каране. Вторият, слънцезащитен визьор VPS (Vision Protection System), потъва в каската, придавайки й уникален и компактен вид. Обтекаемата форма на каската е вдъхновена от вечния класически дизайн, но добре познатото „vintage” излъчване е допълнено от чиста и модерна линия. Комбинацията от цветовете на каските и техните кантове, подплатата, кантовете на визьорите и страничните капачки предлагат цветови комбинации, които могат да удовлетворят всеки вкус.

Висококачествените материали, използвани за подплатата, са подбрани с изключително внимание, осигуряващи лекотата, характерна за jet каска, комбинирана с добрата защита, типична за високакачествените full-face шлемове.

Microlock системата за фискиране на визьора, както и халката за заключване на каската към мотоциклета (Helmet Lock Ring) придават завършен вид на продукта.


СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ. ЗА НАЛИЧНИ РАЗЦВЕТКИ, МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ НАЙ-БЛИЗКИЯ ДО ВАС ДИЛЪР.


 
Посетете сайтовете в нашата група: