Общувайте навсякъде и по всяко време, дори и на мотоциклет. Това е възможно благодарение на новата система за модулна комуникация от N-Com.

Сега, нека поговорим за пътника, който е с мобилен телефон или слуша музика от MP3 плейър, за да използва сателитната навигация или аудио системата – всичко е пригодено и улеснено към мотоциклета.

Системата N-Com е напълно интегрирана и предварително зададена към каските Nolan. Инсталацията им е опростена, а удоволствието и комфорта по време на употребата им е гарантирана. Качеството на звука е отлично, а разговорите са като детска игра дори и при по-висока скорост.

N-Com разполага с широка гама от аксесоари, която може да удовлетвори и най-взискателните мотоциклетисти. Благодарение на възможността да се свърже, чрез кабелна връзка към различни аудио устройства, наборът на N-Com се зарежда безпроблемно по време на път.

Искате ли да си купите нова каска? Продуктите на N-Com са пригодени и отговарящи на вашите нужди! Поради предварително зададените характеристики на каските Nolan, N-Com комплектите могат да бъдат преместени и на други модели слушалки. И още. Можете да се свържете с всеки друг от комплектите на N-Com. При X-серията и MULTI, връзката се осъществява посредством интерком режим, за максимална свобода.

Безопасност преди всичко! Всички Nolan каски са предварително пригодени със система N-Com, която на свой ред е одобрена и в съответствие с изискванията за инсталиране на система за комуникация по Регламент 22-05 ECE.

 


 
Посетете сайтовете в нашата група: